Vlinders

 

In verschillende tijdperken en culturen hebben vlinders tot verschillende symbolische betekenissen en interpretaties geleid. Dit loopt uiteen van het eeuwige leven tot aan de bevrijding van de geest.

Griekse mythologie: In de Griekse mythologie symboliseerde de vlinder de ziel en onsterfelijkheid.

Hindoeïsme: In het Hindoeïsme symboliseert de vlinder de onvermijdelijkheid van verandering en de noodzaak om het cyclische proces van geboorte, dood en wedergeboorte te accepteren.

Boeddhisme: In het Boeddhisme is de vlinder het symbool van verandering en onsterfelijkheid.

Christendom: De vlinder als symbool voor het opstaan uit de dood en opstijgen naar de hemel.

Over het algemeen worden vlinders in veel culturen en religies gezien als symbolen van transformatie, verandering, de ziel en het hiernamaals. De vlinder: symbool van leven, schoonheid en vergankelijkheid.

 

 

Prijzen

 

Dit symbool is in verschillende maten verkrijgbaar: 95 – 140 – 275 mm;

 

Vlinder 95 mm : € 1,45 – minimum afname : 50 stuks

Vlinder 140 mm : € 2,60 – minimum afname : 20 stuks

Vlinder 275 mm : € 4,25 – minimum afname : 10 stuks

 

  • afname hogere aantallen: staffelprijs beschikbaar
  • zelfklevend: + 40%
  • met gravure: + 75%
  • exclusief BTW (21%)
  • exclusief opmaak, instelkosten en printen gravure (€25,00)
  • exclusief verzendkosten
  • prijzen per 1 januari 2024

De toepassingsmogelijkheden van onze houten symbolen zijn legio. In veel gevallen wordt het middel gekoppeld aan het doel (wat wenst u te bereiken). Wij hebben daar veel (klant-) ervaringen mee en kunnen u helpen en adviseren.

 

In combinatie met de andere producten van Houtmetpassie.nl zijn de verzendkosten lager en is een aantrekkelijke korting mogelijk.

 

Neem contact met ons op en we maken per omgaande een kostenopgave voor u. Bestellingen voor de Houtmetpassie.nl producten worden per email bevestigd. De factuur wordt eveneens per email verzonden. Houtmetpassie.nl kent een betalingstermijn van 7 dagen, of zoveel eerder/later als dat is afgesproken.