TER INTRODUCTIE

 

Op deze pagina leest u enkele achtergrondaspecten van ons bedrijf.

 

ONTSTAAN

 

Houtmetpassie.nl is een label van het bedrijf Ivisio Projectmanagement. In 2017 is dit label op de markt gebracht. Doel van de activiteiten is om een eindproduct van verantwoord geproduceerd hout te maken, die een toegevoegde waarde hebben voor de eindgebruikers in specifieke (niche-) markten.

Belangrijk: kennis van deze markten en producten maken die voorzien in een behoefte in deze markten.

Kerstbal_2021

BASISPRODUCTEN

 

In de 21e eeuw zien we een trend, waarbij verantwoord ondernemen op onder meer klimatologische gebieden steeds belangrijker wordt. Daarbij is duurzaamheid een belangrijk onderdeel geworden. Reden voor Houtmetpassie.nl is om alleen te werken met basis houtproducten, die voldoen aan het FSC-kenmerk.

 

FSC-KEURMERK

 

FSC (Forest Stewardship Council) is het eerste internationale keurmerk met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. FSC  garandeert 100% dat het hout volledig uit verantwoord beheerde bossen komt. De door Houtmetpassie.nl gebruikte houtproducten komen uit Finland. Een land, waarbij verantwoord bosbeheer hoog in het vaandel staat. FSChout is afkomstig uit bossen over de gehele wereld en dus ook uit Europa.

FSC-logo

MVO-PERSONEELSBELEID

 

Niet alleen op de gebruikte materialen (hout) is Houtmetpassie.nl attent. Ook de inzet van de medewerkers op de werkplaats met een arbeidsbeperking wordt gestimuleerd en gebruikt. Dit betreft met name medewerkers met lichte psychische of verstandelijke handicap. Denk aan medewerkers met een Wajong-uitkering. De medewerkers worden dagelijks ingezet, waarbij ze door professionals nauwgezet worden begeleid.

Medewerker_plaatje

TOT SLOT

Kernwoorden voor Houtmetpassie.nl:

* Warm

* Puur

* Natuurlijk

* Sterk

* Creatief

* Opvallend

* Bewaarkracht

* Duurzaam

 

Met een vriendelijke groet van uw passievolle ondernemer,

Waling Westra

Waling (zw_wit)