Regenboog

 

De regenboog is een symbool van hoop, vrede en troost. Het is letterlijk een lichtpuntje in donkere tijden. Ook is het een teken van een nieuw begin. Slechts een klein zonnestraaltje kan een donkere bui een hoop kleur geven!

 

Als je vaak een regenboog ziet, dan kan je er zeker van zijn dat de engelen zich bezighouden met je wens. Door je een regenboog te tonen, vertellen ze je dat ze er alles aan zullen doen om je wens werkelijkheid te maken.

 

Prijzen

 

Dit symbool is in twee maten verkrijgbaar: 127 – 260 mm breed. De regenboog leent zich niet om in een blanco versie te leveren. Het zijn namelijk losse onderdelen. Daarom worden de regenbogen alleen in de zelfklevende versie gemaakt en geleverd.

 

Regenboog 127 mm : € 2,52 per stuk – minimum afname : 25 stuks

Regenboog 260 mm : € 6,16 per stuk – minimum afname : 10 stuks

 

  • afname hogere aantallen: staffelprijs beschikbaar
  • zelfklevend: n.v.t.
  • met gravure: + 75%
  • exclusief BTW (21%)
  • exclusief opmaak, instelkosten en printen gravure (€25,00)
  • exclusief verzendkosten
  • prijzen per 1 januari 2024

De toepassingsmogelijkheden van onze houten symbolen zijn legio. In veel gevallen wordt het middel gekoppeld aan het doel (wat wenst u te bereiken). Wij hebben daar veel (klant-) ervaringen mee en kunnen u helpen en adviseren.

 

In combinatie met de andere producten van Houtmetpassie.nl zijn de verzendkosten lager en is een aantrekkelijke korting mogelijk.

 

Neem contact met ons op en we maken per omgaande een kostenopgave voor u. Bestellingen voor de Houtmetpassie.nl producten worden per email bevestigd. De factuur wordt eveneens per email verzonden. Houtmetpassie.nl kent een betalingstermijn van 7 dagen, of zoveel eerder/later als dat is afgesproken.