“Pompeblêden: het verbindende symbool van Friesland”

 

“Pompeblêd” is de Friese benaming voor het blad van de gele plomp, de witte waterlelie en de watergentiaan. De naam wordt gebruikt om de zeven rode, hartvormige bladen op de Friese vlag aan te duiden. Het pompeblêd wordt door de Friezen gezien als een verbindend symbool en geeft inhoud aan de identiteit van de provincie Friesland. Speciaal voor een ieder, die een verbinding voelt met het pompeblêd.

Hoe mooi is het om het pompeblêd te laten kleuren door kinderen of door volwassenen te laten beschrijven met een mooie boodschap. En in de zelfklevende versie kan het pompeblêd overal op geplakt worden. Een andere mogelijkheid is om het pompeblêd te laten graveren met een mooie tekst.

 

 

De POMPEBLÊDEN zijn beschikbaar in het formaat 80 mm (breed). Afwijkende afmetingen op aanvraag. Een mooie manier te combineren met de andere producten van Houtmetpassie.nl. De pompeblêden zijn eveneens beschikbaar met kleefband en/of voorzien van een gaatje, zodat de pompeblêden ergens aan opgehangen kunnen worden.

 

Inspiratie

 

De toepassingsmogelijkheden van houten pompeblêden zijn legio. In veel gevallen wordt het middel (pompeblêden) gekoppeld aan het doel (wat wenst u te bereiken). Wij hebben daar veel (klant-) ervaringen mee en kunnen u helpen en adviseren.

 

Bestellen

 

Prijzen houten pompeblêden

 

 

Pompeblêden 80 mm: € 1,12 – minimum afname : 50 stuks

 

 

  • afname hogere aantallen: staffelprijs beschikbaar
  • zelfklevend: + 40%
  • met gravure: + 75%
  • exclusief BTW (21%)
  • exclusief opmaak, instelkosten en printen gravure (€25,00)
  • exclusief verzendkosten
  • prijzen per 1 april 2023

Neem gerust contact met ons op. We maken per direct een kostenopgave voor u.