Hartjes

 

Het hart als symbool kent vele betekenissen. Wereldwijd is een hart het meest gebruikte symbool voor verwijzing naar de liefde en romantiek. Maar niet alleen romantische liefde, ook op vriendschappelijk gebied. Ook om genegenheid of medeleven uit te drukken is het hart een veelgebruikt symbool. Het gebruik van het hart als symbool om gevoelens mee uit te drukken, komt voort uit het verband tussen gevoelens/emoties.

 

Er zijn vele mogelijkheden om een boodschap over te brengen. Een ultieme en prachtige uiting is gebruik te maken van onze berkenhouten hartjes. De hartjes zijn beschikbaar in diverse formaten en daarmee zijn de toepassingsmogelijkheden legio. Uiteenlopend van hartjes met gegraveerde teksten tot en met het persoonlijk toevoegen van een boodschap.

 

Prijzen

 

De HARTJES zijn beschikbaar in 5 formaten. De afmetingen zijn 50 – 62 – 80 – 135 – 240 mm en op een mooie manier te combineren met de andere producten van Houtmetpassie.nl. De houten harten zijn eveneens beschikbaar met kleefband en/of voorzien van een gaatje, zodat de hartjes ergens aan opgehangen kunnen worden.

 

Hartje 50 mm: € 0,65 – minimum afname : 50 stuks

Hartje 62 mm: € 0,80 – minimum afname : 50 stuks

Hartje 80 mm: € 1,20 – minimum afname : 50 stuks

Hartje 135 mm: € 2,40 – minimum afname : 20 stuks

Hartje 240 mm: € 4,25 – minimum afname : 10 stuks

 

  • afname hogere aantallen: staffelprijs beschikbaar
  • zelfklevend: + 40%
  • met gravure: + 75%
  • exclusief BTW (21%)
  • exclusief opmaak, instelkosten en printen gravure (€25,00)
  • exclusief verzendkosten
  • prijzen per 1 januari 2024
houtmetpassie-uitvaartbegeleiding-condoleance-gedenken-nazorg-Heemstede-boeken-opengeslagen-23
Hartjes (2)

De toepassingsmogelijkheden van onze houten symbolen zijn legio. In veel gevallen wordt het middel gekoppeld aan het doel (wat wenst u te bereiken). Wij hebben daar veel (klant-) ervaringen mee en kunnen u helpen en adviseren.

 

In combinatie met de andere producten van Houtmetpassie.nl zijn de verzendkosten lager en is een aantrekkelijke korting mogelijk.

 

Neem contact met ons op en we maken per omgaande een kostenopgave voor u. Bestellingen voor de Houtmetpassie.nl producten worden per email bevestigd. De factuur wordt eveneens per email verzonden. Houtmetpassie.nl kent een betalingstermijn van 7 dagen, of zoveel eerder/later als dat is afgesproken.