“Mooi ontworpen en afgewerkte enveloppenkistje”

Envelopkist (2)
enveloppenkist (schutse_2)

Deze envelopkistjes zijn gemaakt van grenen hout. De hoeken zijn getand in elkaar gezet. Dit geeft het houten kistje een extra stevigheid en is dus van hoogwaardige kwaliteit.

 

 

Het kistje heeft een gleuf voor bijvoorbeeld enveloppen en een slotje aan de voorzijde. De deksel van het kistje is recht en voorzien van een gleuf van 17,5 x 0,5 cm in het midden van het deksel.

De envelopkistjes van Houtmetpassie.nl zijn zeer geschikt indien bij de gelegenheid (geboortefeestje, huwelijk, jubileum, uitvaart) de gasten worden gevraagd een envelop met inhoud mee te nemen.

Zo wordt er bijvoorbeeld bij een uitvaartplechtigheid regelmatig een donatie voor een goed doel gevraagd. Of vraagt het huwelijkspaar een envelop met inhoud als huwelijksgeschenk.

 

Graveren

 

Het kistje kan worden voorzien van een mooie gravure. Een logo, tekst of afbeelding. Op een plek waar u dat wilt. Groot of juist genuanceerd klein. Maar ook voor professioneel gebruik door het logo van uw bedrijf op de deksel te laten graveren. Wij denken graag met u mee.

Envelopkist:

    • Breed: 290 mm
    • Diep: 200 mm
    • Hoog: 215 mm

 

Prijs per stuk – blanco : € 40,00

Laseren van afbeelding:

  • opstartkosten (eenmalig): € 20,00
  • laseren per stuk: € 10,00

Alle genoemde prijzen zijn per 1 januari 2023 en exclusief BTW en verzendkosten.

Bij het graveren zijn er mogelijk lay-out kosten. Bestanden aanleveren in EPS-extensie (lijnenbestand)

Neem gerust contact met ons op. We maken per direct een kostenopgave voor u.