“Een hart vol liefde, voorzien van een persoonlijke boodschap”

 

Het hart als symbool kent vele betekenissen. Wereldwijd is een hart het meest gebruikte symbool voor verwijzing naar de liefde en romantiek. Maar niet alleen romantische liefde, ook op vriendschappelijk gebied. Ook om genegenheid of medeleven uit te drukken is het hart een veelgebruikt symbool. Het gebruik van het hart als symbool om gevoelens mee uit te drukken, komt voort uit het verband tussen gevoelens/emoties.

 

Er zijn vele mogelijkheden om een boodschap over te brengen. Een ultieme en prachtige uiting is gebruik te maken van onze berkenhouten hartjes. De hartjes zijn beschikbaar in diverse formaten en daarmee zijn de toepassingsmogelijkheden legio. Uiteenlopend van hartjes met gegraveerde teksten tot en met het persoonlijk toevoegen van een boodschap.

 

 

De HARTJES zijn beschikbaar in 5 formaten. De afmetingen zijn 50 – 62 – 80 – 135 – 240 mm en op een mooie manier te combineren met de andere producten van Houtmetpassie.nl. De hartjes van 50-62-80 mm zijn eveneens beschikbaar met kleefband en/of voorzien van een gaatje, zodat de hartjes ergens aan opgehangen kunnen worden.

 

Inspiratie

 

De toepassingsmogelijkheden van houten hartjes zijn legio. In veel gevallen wordt het middel (hartje) gekoppeld aan het doel (wat wenst u te bereiken). Wij hebben daar veel (klant-) ervaringen mee en kunnen u helpen en adviseren.

 

 

Bestellen

 

  • Minimale afname 50 mm – 62 mm – 80 mm: 50 stuks
  • Minimale afname 135 mm – 240 mm: 20 stuks
  • Prijzen in overzicht zijn exclusief BTW en verzendkosten

 

De prijzen voor de hartjes treft u HIER aan. Een en ander is afhankelijk de maat van het hartje die u wenst. Tevens gelden er lagere prijzen, indien u besluit om een hoger aantal af te nemen.

 

Er gelden lagere prijzen bij afname:

 

  • 100-199 stuks
  • 200-499 stuks
  • 500 en meer stuks
houtmetpassie-uitvaartbegeleiding-condoleance-gedenken-nazorg-Heemstede-boeken-opengeslagen-23
houtmetpassie-uitvaartbegeleiding-condoleance-gedenken-nazorg-Heemstede-boeken-opengeslagen-11

Neem gerust contact met ons op. We maken per direct een kostenopgave voor u.