Waar we het voor doen:

 

Voor een persoonlijke, waardevolle herinnering”

Ine Hensbergen (particulier)

“Hoe creatief kun je zijn met de producten van Houtmetpassie.nl? Welnu, binnenkort ga ik met pensioen en is er een gezellige afscheidsbijeenkomst. Alle aanwezigen zal ik danken voor de geweldige manier waarop we hebben samengewerkt. Mijn hart zal altijd bij hen zijn. Wat is er dan mooier om alle gasten een “dank-je-wel” hartje mee te geven na afloop van de bijeenkomst. Mede mogelijk gemaakt door Waling Westra van Houtmetpassie.nl

Andante Uitvaart

“We hebben gegraveerde hartjes van Houtmetpassie,nl als creatief alternatief gebruikt voor linten aan de bloemen. De familie vond linten niet mooi en toen kwam ik met dit idee. Het is mooi, warm en uniek en je kunt ze zoals op de foto te zien is met elkaar verbinden. Je kunt ze eventueel ook op de kist plakken.

 

De familie heeft de hartjes aan hun vader meegegeven, maar je zou de hartjes

ook heel mooi kunnen inlijsten als een blijvende herinnering.

 

De familie heeft hier veel warme reacties op gehad.

 

Dank je wel Houtmetpassie.nl voor de prettige samenwerking.”

Johan Uitvaartzorg en Veluwezoom Uitvaartverzorging

“We hebben voor onze bedrijven enkele presentatiemappen van Houtmepassie.nl besteld. Door het graveren van ons logo op de voorkant van de mappen, is het geheel zeer representatief geworden. We gaan er veel plezier aan beleven en danken Houtmetpassie.nl voor de snelle en kwalitatief hoogwaardige service.

Onderstal Uitvaartzorg

Wij gaan altijd bij families langs, die wij mochten ondersteunen tijdens een heftige, emotionele tijd. We praten samen na over het afscheid en ondersteunen ook na de uitvaart waar nodig of gewenst. Wij overhandigen dan de ‘Schatkist aan Herinneringen’. Een prachtige houten kist, waar de familie herinneringen in kan bewaren. Zoals een opname van de afscheidsdienst op CD of DVD, foto’s, linten/kaartjes van bloemstukken of een USB-stick met foto’s gemaakt door de afscheidsfotograaf en andere (persoonlijke) bezittingen. Een waardevol bezit. Ook dat hoort bij nazorg, wat ontzettend belangrijk is. Ons ‘werk’ stopt tenslotte niet na de afscheidsplechtigheid.

 

Wij zijn blij met Houtmetpassie.nl, die ons in de gelegenheid stelt om deze producten te gebruiken. Zo zetten we ook met regelmaat de herinneringsboom in, tezamen met de houten hartjes. Een prachtige aanvulling op onze dienstverlening.”

Uw Afscheid Uitvaartverzorging

“Houtmetpassie.nl is voor mijn dienstverlening een zeer welkome aanvulling om een persoonlijk accent toe te voegen. Zonder onnodige commercie.  Zowel de houten hartjes, sterretjes voor de kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar, het persoonlijk en op naam gemaakte condoleanceregister. Afscheid nemen van een ieders dierbare zit niet in hoe duur je de uitvaart maakt voor de nabestaanden, maar wat je doet met de middelen die zeker Houtmetpassie mij en de familie voor een betaalbare prijs ter beschikking stelt en kan stellen. 
Als uitvaartverzorger heb je nu eenmaal ook een sociale taak: kosten bewaken en dat het afscheid in hele kleine dingen zit die een ieders afscheid groots en warm kunnen maken. (Hout) Met Passie! Ik ben er erg blij mee, dank je wel voor nu en alvast voor de nabije toekomst.”

Nanda Nijstad Uitvaartzorg

“De lieve, kleine hartjes gebruiken wij voor kinderen of kleinkinderen die graag iets willen doen na het overlijden van een familielid. Kinderen zijn onder de indruk van hun eigen schilderkunsten en hebben op deze manier echt iets moois gemaakt voor de uitvaart van hun geliefde (groot)ouder. Een puur en prachtig product, waardoor er iets persoonlijks wordt gemaakt voor degene die gemist gaat worden.”
Een foto wordt binnenkort geplaatst.

Stichting Herdenken voor Iedereen

“Voor de jaarlijkse lichtjesavond op de begraafplaats van Landsmeer hadden we kleine hartjes neergelegd die bezoekers konden beschrijven en vervolgens op het grote hart konden op hangen. Een prachtig mooi resultaat, zie bijgaande foto, gemaakt door Ria de Boer”.

Boukje Canaan Uitvaartfotograaf

Boukje kwam ik tegen op een uitvaartbeurs. Ze was enthousiast over de producten van Houtmetpassie.nl en bedacht meteen een toepassing. Zie hier haar reactie:

 

“”In december heb ik hartjes besteld bij Houtmetpassie.nl, voorzien van een gaatje. Alle hartjes heb ik de naam van een dierbare overledene gegeven waarvan ik een afscheidsreportage mocht vastleggen in de afgelopen 2 jaar. Deze stuurde ik naar de nabestaanden die hen zo missen. Inmiddels ontving ik mooie reacties hierop omdat men dit enorm hebben gewaardeerd. Mede dank aan Houtmetpassie.nl voor hun kwalitatief mooie product, hun snelle levering en service. Ik kan iedereen aanraden om dit soort herinneringsproducten met het duurzame hout van Houtmetpassie.nl in te zetten op een manier die bij hen past.”

Puur Professionele Uitvaartzorg Harderwijk / Zeewolde

Puur Professionele Uitvaartzorg uit Harderwijk/Zeewolde gebruikt de hartjes van Houtmetpassie.nl tijdens een condoleances:

 

“Wij gebruiken bij Puur Professionele Uitvaartzorg de hartjes met tekst als decoratie bij het condoleance boek. Een van de vele toepassingsmogelijkheden van de producten van Houtmetpassie.nl. Een mooie manier om tijdens het ‘kille moment’ van tekenen toch wat warmte te creëren. De woorden op de hartjes geven de gevoelens en emoties rondom een overlijden op een mooie manier weer. Toch altijd weer een moment van bezinning”

Stichting Bretels

Wij zijn bij Stichting Bretels ontzettend blij verrast met de mooie houten presentatiemappen van Houtmetpassie.nl.

 

Ze zien er niet alleen heel mooi uit, maar zijn vooral ook heel “anders-dan-anders”. Echt een eyecatcher omdat ze voorzien zijn van ons eigen logo.

 

Ook zijn de mappen kwalitatief heel goed. Wij gaan er in ieder geval heel veel plezier van hebben. Enorm bedankt Waling!

Hospice Haarlem

Hospice Haarlem heeft een aantal berkenhouten boeken besteld en heeft de boeken omgedoopt tot services boeken. Als maatwerk is het logo van Hospice Haarlem en een eigen tekst op de voorzijde gegraveerd. In de nieuwsbrief van de Hospice Haarlem werd er aandacht aan besteed:

 

Services boek. In het Hospice doen we er alles aan om gasten zich zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Een aspect daarvan is om in te spelen op persoonlijke wensen. Zo kan familie aanschuiven aan het diner dat elke dag vers wordt bereid door onze vrijwilligers, worden massages gegeven of komt de kapper of pedicure langs. De verschillende mogelijkheden zijn gebundeld in een fraai boekje met houten kaft, dat bij elke gast op de kamer ligt. We krijgen bijzonder leuke reacties op deze wijze van presenteren en zijn ook heel blij met de kwaliteit en geleverde service van Houtmetpassie.nl”

houtmetpassie-uitvaartbegeleiding-condoleance-gedenken-nazorg-Heemstede-boeken-opengeslagen-18
houtmetpassie-uitvaartbegeleiding-condoleance-gedenken-nazorg-Heemstede-boeken-opengeslagen-19

Loft Uitvaartbegeleiding

Bij elke uitvaart maakt Loft Uitvaartbegeleiding gebruik van diverse berkenhouten producten van Houtmetpassie.nl. Op een creatieve wijze worden de gegraveerde hartjes ingezet:,

 

“Onlangs hebben we een uitvaart georganiseerd, waarbij we in een mooie schaal met zand van het strand de gegraveerde hartjes hebben geplaatst. Alle belangstellenden hebben een hartje meegenomen en was men blij verrast met de wijze waarop het gepresenteerd werd”.

 

Naast het gebruiken van de condoleanceboeken van Houtmetpassie.nl worden ook de presentatie/naslagboeken na afloop van elke uitvaart gevuld met alle relevante informatie. Mooi geordend en zeer toegankelijk voor de nabestaanden. “Het ziet er allemaal zeer verzorgd uit. Kwalitatief goed materiaal, stevig en met een prachtige uitstraling”.

Akidia Uitvaartkisten

“We zijn door Houtmetpassie.nl uitgenodigd om hun concept-productenprogramma te bekijken en te beoordelen. De conclusie was simpel: gewoonweg prachtig! Met name de toepassingsmogelijkheden voor bedrijven uit de uitvaartsector zijn groot en veelzijdig en kan men op een creatieve manier producten maken, die de families van de overledenen tot grote tevredenheid zullen stemmen.

 

Wij zijn dan ook meteen in zee gegaan met Houtmetpassie.nl en hebben een grote hoeveelheid berkenhouten labels besteld. Die gebruiken wij voor onze speciale kisten als een kenmerk, dat ze crematiegeschikt zijn bevonden door de Yarden Crematoria”.

 

houtmetpassie-uitvaartbegeleiding-condoleance-gedenken-nazorg-Heemstede-boeken-opengeslagen-22
Wilt u een van onze klanten spreken over de geleverde producten? Dat kan, stuur dan eerst even een bericht