“HERINNERINGS-STER”

breed: (96 mm)

Een warm aandenken voor alle nabestaanden

 

Uw bedrijf heeft uitvaarten mogen organiseren / begeleiden voor diverse families. De betrokkenheid van uw bedrijf en u persoonlijk bij de familie was in deze uitvaartperiode veelal intens. Ook u kijkt terug op de uitvaarten die u heeft begeleid. Wat is er dan mooier om de nabestaanden te laten weten dat u er voor hen was in die moeilijke periode. Bij Houtmetpassie.nl hebben we daar over nagedacht en hebben een herinnerings-ster gemaakt. Voor al die families die uw bedrijf heeft begeleid.

 

Wij bieden u de mogelijkheid om de herinnerings-ster te personaliseren. Met de voornaam van de overledene erop gegraveerd of geprint. Al dan niet met een mooi lintje er aan. Zie de foto als voorbeeld. Via uw bedrijf worden de herinnerings-sterren verzonden naar de nabestaanden. In een mooie envelop en bijvoorbeeld met een bedrukte kaart er aan toegevoegd. Dat is geheel aan u.

 

Zo zijn er diverse momenten dat u een dergelijke herinnering-ster kunt sturen:

 

  • op de geboortedag van de overledene;
  • op de sterfdag van de overledene;
  • als herinnering tijdens de Kerst-periode.

 

Prijzen

 

Blanco: € 2,00 per stuk

Gepersonaliseerd: € 4,00 per stuk

Gravure (eigen tekst): € 2,30 per stuk

Minimale afname: 50 stuks

Kerstster (groot)

De toepassingsmogelijkheden van onze houten symbolen zijn legio. In veel gevallen wordt het middel gekoppeld aan het doel (wat wenst u te bereiken). Wij hebben daar veel (klant-) ervaringen mee en kunnen u helpen en adviseren.

 

In combinatie met de andere producten van Houtmetpassie.nl zijn de verzendkosten lager en is een aantrekkelijke korting mogelijk.

 

Neem contact met ons op en we maken per omgaande een kostenopgave voor u. Bestellingen voor de Houtmetpassie.nl producten worden per email bevestigd. De factuur wordt eveneens per email verzonden. Houtmetpassie.nl kent een betalingstermijn van 7 dagen, of zoveel eerder/later als dat is afgesproken.