DSC_0385
DSC_0378
Berkenboom

Grafmomument

 

Een fraai vormgegeven grafmonument, voorzien van een diep gegraveerd symbool en gegevens over de overledene.

 

Een kwalitatief zeer hoogwaardige schijf van een berkenboom, met oorspronkelijke boomschil.

 

“Warm, puur, persoonlijk, natuurlijk, sterk en duurzaam”

 

Te gebruiken bij een graf:

 

* als tijdelijk grafmonument / grafmarkering, in afwachting van de definitieve grafsteen. Nabestaanden kunnen dan later het grafmonument meenemen en hebben ze een bijzondere herinnering aan de overledene.

* als vast grafmonument / grafmarkering, bijvoorbeeld op een natuurbegraafplaats.

 

Het grafmonument kan liggend worden geplaatst of schuin op b.v. een paar stenen. Ook is het mogelijk om een grondsteun van hout of metaal te monteren aan het grafmonument, zodat het enigszins van de grond af kan worden geplaatst. Laatstgenoemde optie geeft meer zekerheden met betrekking tot de levensduur en behoud (denk ook aan diefstal e.d.). De eventuele grondsteun wordt los meegeleverd en wordt in overleg met u gemaakt.

 

Het grafmonument wordt intensief geschuurd, zodat er voor het graveren een mooie gladde ondergrond ontstaat, uiteraard met behoud van het natuurlijke karakter. Na het graveren van het symbool en de tekst wordt het grafmonument diverse malen gelakt, zodat het grafmonument voor langere tijd haar uitstraling behoudt. Er is een ruime keuze aan symbolen. Het symbool wordt boven de tekst in het grafmonument gegraveerd.

Voorafgaande aan het graveren en verzenden ontvangt u per email een lay-out (in pdf). Na uw definitieve akkoord gaan we over tot productie. De productietijd, na goedkeuring lay-out, is circa 3 -5 werkdagen.

 

 

GEGEVENS:

* Doorsnee: circa 330 mm

* Dikte: circa 30 mm

* Gewicht: circa 1.600 gram

DSC_0385