“Een unieke manier van herinneren”

 

Gedachten, gevoelens, herinneringen. Vanaf de dag van overlijden tot aan de uitvaartdag zijn nabestaanden, maar ook andere familieleden, vrienden en kennissen actief bezig om de overledene te herdenken. Veelal via het gesproken woord. Tijdens intieme gesprekken met waardevolle momenten.

 

Houtmetpassie.nl voegt hier iets aan toe. Door dezelfde gedachten en gevoelens op te laten schrijven. Op een houten hartje. Een mooie zin of een treffend woord. Een en ander kan dan vervolgens zichtbaar gemaakt worden door het hartje op te hangen in een herinneringsboom. En te bewaren in een mooi houten herinneringskistje. Producten die ook kunnen worden voorzien van een fraaie gravure.

 

We hebben de volgende producten voor u ter beschikking:

 

 

Deze producten kunnen op een creatieve wijze worden ingezet. Bijvoorbeeld gedurende de opbaarperiode (thuis of in een rouwcentrum) of tijdens de condoleance. Het geeft alle betrokkenen de kans om de gedachten en gevoelens op een mooie manier vorm te geven. Kinderen kunnen de hartjes inkleuren.

 

Bekijk onze producten op uw gemak en laat uw gedachten gaan over de wijze waarop u deze producten kunt gebruiken. Wij denken graag met u mee.